![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
|
![]() В очередной раз столкнулся с т.н. лимитами монет по регионах. В Полтаве уже все разгребли, а в Николаеве было. Думаю, напишу письмо - пусть перекинут заказ на Полтаву. Проблем не должно быть никаких. Времени до ввода монеты месяц. Описал ситуацию: "Я користуюсь послугою on-line замовлення пам’ятних монет. У розділі «поширені питання» сказано, що монети для замовлення розподіляються між територіальними управліннями згідно кількості населення та колекціонерів. Стосовно останнього НБУ керується застарілою інформацією, бо деякі монети закінчуються в Полтавському ТУ за годину, а, наприклад у Миколаївському замовити актуально декілька діб.
Чи можу я замовити монети в іншому ТУ, а потім скорегувати замовлення (перенести) в свій регіон? Получил ответ: "Замовленні в Національному банку України пам'ятні монети розподіляються та доставляються до відповідних регіонів України на підставі отриманих оп-Ііпе замовлень. У зв'язку з цим, передавання пам'ятних монет, замовлених в Одному регіоні, для викупу в іншому регіоні є неможливим." Тоесть, шановні посадові особи ответили, что сначала они получают наши замовлення, а потом распределяют по регионам. Как так?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
М О Н А Р Х
|
![]() Брешуть, як завжди.
Ответ совершенно нелогичен и составлен явным дураком из расчёта, что его прочитает такой же. Там эти госслужащие даже не допускают мысли о том, что люди умные и всё видят. У них на это ума не хватает. А что для помощи коллекционерам делает АНУ ?
![]() |
#3 |
|
![]() Да не перживайте Вы так: в Черкасской области вроде бы стабилизировалось. Не так давно, не помню точно какая монета с нейзильбера, в Черкасской области закончилась на протяжении 50! секунд!!! (в 09:01 минуту "нажаль вичерпано ліміти монет для замовлення"), при этом в Киевской области была доступна минимум 7 дней. Т.е. кто-то, хоть и очень редко, мониторит это.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
одно предупреждение
МОДЕРАТОР
|
![]() Цитата:
![]() "Шановний користувач! Інформуємо, що за декілька днів до дати припинення оn-line замовлень, у межах наявної кількості не замовлених через систему оn-line замовлення монет, здійснюється корегування Національним банком України залишку між регіонами, які повністю вичерпали свій ліміт. З повагою, служба підтримки користувачів." "И шо Ви, Фима, думаете?" Таки ни разу я обещанного "корегування" не видел, хотя мониторил сайт каждый день в 9 утра. В положенный срок предложение по монете просто тупо закрывалось во всех ТУ и всё. Мой второй запрос типа "чозадела? ................. где обещанное "корегування", волки позорные?" был саппортом высокомерно проигнорирован ![]() Последний раз редактировалось Azov-more; 17.12.2017 в 10:17.. |
|
![]() |
![]() |
монеты Украины, монеты России, монеты СССР